TENS UN TFG O TFM APROVAT?

Penja’l i treu-li un benefici

El 85% dels graduats deixen el seu TFG (Treball de Fi de Grau) o TFM (Treball Final de Màster) en els seus escriptoris i només un 15% emprèn o fan alguna cosa amb ell.

Nosaltres t’ajudem a treure-li un rendiment

 

Com?

 

 • Penja’l i ho analitzem, potser vam decidir invertir-hi.
 • Penja’l i un inversor potser aposta pel teu projecte i t’ho financi.
 • Penja’l i ven-, potser algú estigui interessat en comprar-lo.

 

Sigui com sigui, tot són avantatges, només has de pujar el teu TFG, no costa res i els beneficis per a tu poden ser enormes.

Puja ara el teu TFG o TFM

  LES TEVES DADES
  EL PROJECTE
  ELS ARXIUS


  SOBRE START YOUR UP

  START YOUR UP neix de la incertesa actual de l’economia, la inseguretat laboral i la manca de suport a les START UPS. Amb la nostra idea innovadora, podràs donar-li vida a aquest projecte que acabes d’aprovar en el teu Universitat o Escola de Negocis o aquell projecte que aprobaste en el seu moment.

  Hem detectat que la majoria dels alumnes que acaben una TFG només una part molt petita dels s’acaba materialitzant. En aquest sentit, volem donar-li llum i que no quedi al calaix de l’escriptori o en l’ordinador de casa. Estem segurs que hi ha molt bones idees i podem ajudar a crear-les o al fet que altres persones les puguin formalitzar.

  Hem detectat també que hi ha molts inversors que volen invertir en START UPS després de les baixades dels mercats. És una molt bona oportunitat per poder trobar Unicorns.